Innovatieve concepten

Wij zetten onze jarenlange knowhow en innovatieve producten in om samen stijlvolle en comfortabele leef- en werkomgevingen te creëren.

Kom jij ons team versterken?

Technical sales developer

Oplossingen op maat

Creatieve ideeën aanreiken, onze oplossingen matchen met de architectuur, alles nauwkeurig opvolgen, … Wij zijn graag de technische partner om projecten mee vorm te geven.

“Dankzij de jarenlange ervaring van ons familiebedrijf kennen wij de noden van professionals als geen ander. Daarom kunt u steeds rekenen op een vast aanspreekpunt dat zowel adviseert, communiceert als coördineert.”

Aline & Louis Breemersch

Maak een afspraak

Meerwaarde creëren op elk vlak

Het is onze ambitie om bij te dragen aan projecten die aangenaam leven en werken voorop stellen. Dat aangenaam werken start voor ons al in het prille begin. Wij denken mee in oplossingen, adviseren gericht en staan in voor de secure plaatsing. Een partnership over de hele lijn.

Meer over ons

Waarom kiezen voor Phaz?

  • Kwalitatieve materialen voor duurzame installaties
  • Een passie voor architecturale eenheid
  • Vast aanspreekpunt en eerlijk advies
  • Ervaren plaatsingsteam met een scherp oog voor detail
  • Sterke partnerships met gelijkgestemde leveranciers

Professionals vertellen...

"De buitenzonwering van Phaz heeft een extra uitstraling gegeven aan onze zaak. Veel klanten spreken mij er over aan. Een echte meerwaarde!"

Tête Pressée - Brugge

"We hebben reeds bij herhaling een beroep gedaan op de diensten van de firma Phaz. Steeds wordt actief mee gezocht naar de meest geschikte oplossing."

Kliniek Sint-Jozef - Pittem

"Enkele jaren geleden hebben we de beslissing genomen om iets uniek te plaatsen op ons terras, dit deden we met de terrasoverkoepeling van Phaz. Zo kunnen we het ganse jaar ten volle genieten van ons terras."

Tearoom Chagall - Nieuwpoort

"Dankzij de Camargue van Phaz kunnen wij onze klanten het ultieme comfort bieden ongeacht de weersituaties. Zo kunnen wij zelf het lichtinval bepalen bij volle zon en volledige beschutting aanbieden bij regen & wind."

Chagall Beach - Koksijde

"Onze bewoners zijn enorm tevreden van de grote screens. Bij lage zon zijn ze niet meer verblind, en in de zomer is het aangenaam qua temperatuur binnen."

Domein Ter Duinen - Nieuwpoort

Blijf op de hoogte van innovaties

Onze nieuwsbriefabonnees hebben een streepje voor. Door in te schrijven op onze nieuwsbrief ontdek je als eerste de nieuwigheden in ons gamma en blijf je ook op de hoogte van andere innovaties en Phaz-nieuws.