Residential concept

Zowel binnen als buiten moet het in woningen aangenaam toeven zijn. Energiezuinigheid, comfort en veiligheid dragen hiertoe bij.

Een gezellige thuis

Onze producten bieden zowel op vlak van kwaliteit als van architectuur een grote meerwaarde. De oplossingen zijn complementair, net als ons team. Zo kunnen we je van A tot Z begeleiden en ontzorgen. Het resultaat: woningen die tot in de puntjes zijn afgewerkt.

Buiten- of binnenzonwering houdt hitte en fel licht buiten, gordijnen brengen dan weer extra gezelligheid. De vele mogelijkheden laten toe om in elke ruimte de gewenste sfeer te creëren. Daarnaast zorgen rolluiken voor extra geborgenheid. Wist je trouwens dat rolluiken bovendien uitstekend zijn als bijkomende isolator tijdens winter- en zomermaanden? Ook een terrasoverkapping biedt het hele jaar door plezier. Met verwarming of zij-elementen is het er zelfs op een koude dag heerlijk genieten!

Onze oplossingen

“De correcte afspraken zijn een grote meerwaarde bij Phaz. Het zorgt ervoor dat ik de rolgordijnen altijd perfect op maat kan maken, de klant is tevreden over de goede service en het maatwerk.”

Geert, productieteam

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte van de innovaties

Onze nieuwsbriefabonnees hebben een streepje voor. Door in te schrijven op onze nieuwsbrief ontdek je als eerste de nieuwigheden in ons gamma en blijf je ook op de hoogte van andere innovaties en Phaz-nieuws.