Onze partners

Gedeelde visie, sterke service

Al jaren creëren wij architecturale eenheid in en rondom gebouwen. Dat doen we met producten van betrouwbare partners die, net als wij, kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Elke partner streeft naar innovatie, heeft oog voor design en komt z’n afspraken na. Dankzij die gemeenschappelijke waarden kunnen wij topinstallaties garanderen!

Renson

Familiebedrijf is lang niet de enige gelijkenis tussen Renson en Phaz. Ook innovatie en kwaliteit staan bij ons allebei voorop. Als premium ambassador plaatsen wij al jaren de zonwering en terrasoverkappingen met de grootste zorg.

Valo

De rolgordijnen van VALO versterken de architecturale lijnen van een gebouw. De minimalistische look van deze Belgische binnenzonwering past in menig project, de innovatieve technologie maakt het je extra makkelijk.

Luxaflex

Luxaflex vertaalt trends naar stijlvolle raamdecoratie, als Inspiration Dealer vertalen wij op onze beurt die raamdecoratie naar jouw interieur. De producten blinken uit in design en gebruiksgemak waardoor ze sfeer brengen in elke ruimte.

Louverdrape

Als Premium Dealer plaatsen we de raamdecoratie van Louverdrape met de grootste zorg. Het Belgische merk staat synoniem met betrouwbaarheid, kwaliteit en service en matcht dus perfect met onze familiale waarden.

Jasno

Wie Jasno zegt, zegt sfeervolle shutters. Dit merk is de absolute referentie dankzij hun drang naar innovatief design. We zijn dan ook al jaren trotse verdeler van de warme en kwalitatieve Jasno-shutters.

Somfy

Als Somfy Expert verzorgen we de motorisatie en automatisatie van zonwering, rolluiken en raamdecoratie met deze innovatieve technologie. Bij Somfy staan comfort en veiligheid centraal waardoor wij een betrouwbare installatie kunnen afleveren.

De mogelijkheden ontdekken?

Ons team staat voor je klaar!

Wij adviseren jegraag over de ideale zonwering, terrasoverkapping, rolluiken of raamdecoratie voor jouw thuis. Kom de merken ontdekken in één van onze showrooms en laat je begeleiden door experts ter zake.

Blijf op de hoogte van innovaties

Onze nieuwsbriefabonnees hebben een streepje voor. Door in te schrijven op onze nieuwsbrief ontdek je als eerste de nieuwigheden in ons gamma en blijf je ook op de hoogte van andere innovaties en Phaz-nieuws.