Shop concept

Aangenaam voor wie er werkt, aantrekkelijk voor wie er shopt. Met ons Shop Concept vinden we het perfecte evenwicht en creëren we een op-en-top comfortabele omgeving.

Winkelconcepten die er staan

Winkels, maar ook restaurants, hotels, … iedereen die gasten ontvangt, heeft baat bij een sfeervolle en aangename omgeving. Ons team denkt mee, adviseert en begeleidt doorheen elke fase. Zo brengen we comfortabele concepten die mooi blenden met de architectuur van het pand.

Buitenzonwering houdt de binnentemperatuur op peil en gaat verkleuring in de etalage tegen. Een stijlvolle bedrukking zorgt bovendien voor de nodige visibiliteit in het straatbeeld. Kwalitatieve gordijnen creëren privacy waar nodig en brengen extra sfeer in de zaak. Op sluitingsmomenten brengt een veiligheidsrolluik dan weer gemoedsrust.

Onze oplossingen

“Professionals zijn steeds op zoek naar oplossingen van topkwaliteit. Phaz is de partner bij uitstek voor kwalitatieve producten en service.”

Steven, sales team

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte van de innovaties

Onze nieuwsbriefabonnees hebben een streepje voor. Door in te schrijven op onze nieuwsbrief ontdek je als eerste de nieuwigheden in ons gamma en blijf je ook op de hoogte van andere innovaties en Phaz-nieuws.