Buitenzonwering

Hou het binnen koel met zonwering buiten

Zonwering langs buiten is veruit de meest efficiënte manier om warmte te weren. De zomerzon krijgt immers geen kans om je woning op te warmen, terwijl je tijdens andere seizoenen kunt spelen met daglicht. Je kunt de zonwering buiten namelijk helemaal afstellen op jouw wensen. Laaghangende zon filteren of net genieten van de eerste stralen in het voorjaar? De zonwering gaat helemaal mee op jouw ritme.

Waarom kiezen voor buitenzonwering?

  • Hou warmte buiten en bespaar energie
  • Duurzame installatie
  • Talloze mogelijkheden
  • In lijn met de architectuur

Jouw ideale zonwering voor buiten

Screens

Screens zijn zeer efficiënt als zonwering. Het screendoek vormt een barrière tussen de zon en het raam waardoor je het serre-effect in huis vermijdt. Lage of hoogstaande zon? Screens houden alles tegen!

Zonneschermen

Zonneschermen zijn multifunctioneel. Ze zorgen ervoor dat het binnen koel blijft, maar ook voor je terras zijn ze een meerwaarde. Je kunt in de schaduw genieten van mooie zomerdagen.

Horizontale buitenjaloezieën

Deze architecturale zonwering laat je toe om te spelen met licht én houdt uiteraard de warmte tegen. De stijlvolle lamellen geven je gevel extra cachet.

Structurele zonwering

Structurele zonwering valt op door z’n architecturale look. Door het slimme design profiteer je in het voor- en najaar van gezellig zonlicht, bij hoogzomer worden zon en warmte optimaal geweerd.

Verandazonwering

Tijdens zwoele zomerdagen kan het heel erg warm worden in een veranda. Met verandazonwering ben je hitte te slim af. De zonwering wordt op het dak geplaatst en kun je naar wens regelen.

Schuifpanelen

Schuifpanelen laten je het hele jaar door genieten. Tijdens de zomer sluit je de woning af voor hitte, in koudere maanden schuif je ze open en profiteer je maximaal van de zon!

Markies

Deze vaste zonwering is ideaal om winkeletalages te beschermen tegen zonlicht. De markies kan bedrukt worden zodat je winkel of horecazaak extra opvalt in het straatbeeld.

Uitvalscherm

Hoog balkon of uitstalraam? Een uitvalscherm is de perfecte oplossing. Deze zonwering is inklapbaar waardoor je zon even makkelijk weert als binnenlaat.

“De zomers worden steeds warmer waardoor ook woningen meer opwarmen. Het plaatsen van zonwering langs buiten heeft hier een enorm positieve impact op. Je kunt weer tot rust komen in een koel huis.”

Evelien, backoffice team

Welkom in de showrooms

Weten welke zonwering voor buiten ideaal is voor jou?

Kom langs in onze showrooms. We luisteren naar je wensen en noden waarna we heel gericht adviseren over de perfecte buitenzonwering voor jouw ramen!

Blijf op de hoogte van innovaties

Onze nieuwsbriefabonnees hebben een streepje voor. Door in te schrijven op onze nieuwsbrief ontdek je als eerste de nieuwigheden in ons gamma en blijf je ook op de hoogte van andere innovaties en Phaz-nieuws.