Rolluiken

Rolluiken voor een warm en veilig gevoel

Rolluiken zijn op veel manieren een meerwaarde voor je woning. Uiteraard zorgen ze voor een extra veilig gevoel en beschermen ze ramen en deuren. Maar wist je dat rolluiken ook uitstekend isoleren? Ze helpen de winterkou buiten houden en zorgen dat het in de zomer lekker fris blijft binnen. De extra privacy die gesloten rolluiken bieden is natuurlijk ook mooi meegenomen!

Waarom kiezen voor rolluiken?

  • Extra veiligheid & meer privacy
  • Isolatie voor ramen & deuren
  • Energiebesparend
  • Optimale verduistering

Voor elk raam een rolluik

Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken zitten mooi in de gevel verwerkt. Als ze opgetrokken zijn, zie je ze nauwelijks. Naargelang je wensen en budget kun je opteren voor lamellen uit versterkt pvc of aluminium.

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken zijn ideaal als er in de gevel geen ruimte werd voorzien. De aluminium lamellen zijn bestand tegen weer en wind, de kast wordt subtiel op de gevel geplaatst.

Veiligheidsrolluiken

Veiligheidsrolluiken hebben een sterker pantser, eventueel zelfs in inox! We kunnen stormhaken en een veiligheidsveer voorzien waardoor ze niet omhoog kunnen geduwd worden.

Welkom in de showrooms

Meer weten over de mogelijkheden van rolluiken?

Kom langs in de showrooms. We leggen graag de verschillen aan je uit en adviseren je over de ideale rolluiken voor jouw woning.

Blijf op de hoogte van innovaties

Onze nieuwsbriefabonnees hebben een streepje voor. Door in te schrijven op onze nieuwsbrief ontdek je als eerste de nieuwigheden in ons gamma en blijf je ook op de hoogte van andere innovaties en Phaz-nieuws.