Binnenzonwering

Maak het gezellig met elegante binnenzonwering

Binnenzonwering komt in vele gedaantes. Hou je van stof of ben je eerder fan van houten of aluminium lamellen? Jij bepaalt de sfeer in huis! De grootste gemene deler van alle types: binnenzonwering helpt niet alleen om warmte tegen te houden, je kunt ook zelf de lichtinval en de gewenste privacy creëren.

Waarom kiezen voor binnenzonwering?

  • Functioneel én esthetisch
  • Duurzame installatie
  • Talloze mogelijkheden
  • Manuele of elektrische bediening

Binnenzonwering naar ieders smaak

Rolgordijnen

Rolgordijnen laten je toe om steeds de ideale lichtinval te creëren. Open bij lentezon, gesloten bij hete zomerdagen. De architecturale look sluit bovendien mooi aan bij je woning.

Lamellen

Met lamellen vind je steeds het perfecte evenwicht tussen privacy en lichtinval. Lamellen zijn beschikbaar in verschillende breedtes en materialen zodat ze goed matchen met je interieur.

Shutters

Deze mooie houten luiken zijn ware sfeermakers in je interieur. De verstelbare lamellen laten je spelen met licht, het warme hout is prachtig afgewerkt en blendt mooi met je thuis.

Plissé & duette

Deze binnenzonwering valt op door de unieke structuur. Plissé vormt een zigzag, duette doet denken aan honingraat en werkt isolerend. Beide types verspreiden het licht mooi doorheen de ruimte.

Phazdoka

Dit rolgordijn is een waardig alternatief voor rolluiken. Phazdoka verduistert een kamer optimaal dankzij de borstelvoering in de geleiders én aan de onderlat. Het elegante geheel garandeert zalig rustige nachten.

“Bij binnenzonwering spelen twee zaken een rol: het moet de warmte tegenhouden, maar bovenal ook mooi zijn in je interieur. Wij gaan graag op zoek naar die perfecte match zodat de binnenzonwering de architectuur van je woning versterkt.”

Caroline, sales team

Welkom in de showrooms

Welke binnenzonwering past best in jouw woning?

We denken graag met je mee! Kom langs in onze showroom, vertel ons meer over je wensen en stijl, wij adviseren graag over de ideale binnenzonwering!

Blijf op de hoogte van innovaties

Onze nieuwsbriefabonnees hebben een streepje voor. Door in te schrijven op onze nieuwsbrief ontdek je als eerste de nieuwigheden in ons gamma en blijf je ook op de hoogte van andere innovaties en Phaz-nieuws.