Outdoor

Fijn buitenleven dankzij een terrasoverkapping.

Met een terrasoverkapping creëer je een extra buitenruimte. Van de eerste lentezon over zwoele zomerdagen tot een winterbarbecue, dankzij een terrasoverkapping geniet je het hele jaar door van je tuin. De vele mogelijkheden en opties laten je bovendien toe om een terrasoverkapping samen te stellen die helemaal aansluit bij jouw wensen en die je verwachtingen zelfs overtreft!

Waarom kiezen voor een terrasoverkapping?

  • Minimalistisch design
  • Duurzame installatie
  • Talloze personalisatiemogelijkheden
  • Een 10 voor gebruiks- en onderhoudsgemak

Kwalitatieve terrasoverkappingen

Lamellendak

De architecturale look van een terrasoverkapping met een lamellendak is een meerwaarde voor elke tuin. De aluminium lamellen laten je spelen met licht en ook het onderhoudsgemak is een absolute plus.

Doekdak

Een terrasoverkapping met een doekdak laat je optimaal genieten van zonlicht. Schuif het dak open bij een zachte lentezon, met een gesloten dak creëer je een zalig schaduwplekje op hete zomerdagen.

Vast dak

Dankzij een terrasoverkapping met een vast dak zit je altijd goed beschut. Met de vele accessoires en opties transformeer je de ruimte tot een uiterst gezellige buitencocon.

“Een speelnamiddag met de kids, een gezellige barbecue onder familie of even op je eentje tot rust komen… een terrasoverkapping maakt elke tuinbeleving compleet.”

Steven, sales team

Welkom in de showrooms

Benieuwd naar de mogelijkheden van een terrasoverkapping?

Kom langs in onze showrooms. Onze outdoorexperts luisteren naar je wensen, tonen je verschillende terrasoverkappingen en adviseren je voor jouw ideale terrasoverkapping!

Blijf op de hoogte van innovaties

Onze nieuwsbriefabonnees hebben een streepje voor. Door in te schrijven op onze nieuwsbrief ontdek je als eerste de nieuwigheden in ons gamma en blijf je ook op de hoogte van andere innovaties en Phaz-nieuws.