Office concept

Een gezonde en comfortabele werkomgeving vormt de basis voor productieve en tevreden medewerkers.

Een fijne kantooromgeving

Met onze knowhow en producten willen we meewerken aan aangename werkomgevingen, mét architecturale meerwaarde. De vele mogelijkheden laten toe om concepten neer te zetten waarvan elk detail klopt. Daarvoor kun je rekenen op ons team dat je ontzorgt in elke fase van het project.

Buitenzonwering gaat oververhitting tegen en ook binnenzonwering draagt bij tot een efficiënte werkomgeving. Het houdt fel zonlicht immers buiten. Gordijnen creëren extra sfeer en bevorderen de akoestiek. Bovendien zijn ze ideaal om meetingruimtes discreet af te sluiten. Of wat dacht je van een gezellige buitenruimte? Een terrasoverkapping is ideaal voor een teamlunch of een toffe brainstorm. ’s Avonds wordt het kantoor veilig afgesloten met een kwalitatief rolluik.

Onze oplossingen

“Voor architecten is onze persoonlijke opvolging een geruststelling. Ze weten dat wij alles van A tot Z begeleiden zodat ze zelf niet met de praktische kant bezig moeten zijn.”

Aline

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte van de innovaties

Onze nieuwsbriefabonnees hebben een streepje voor. Door in te schrijven op onze nieuwsbrief ontdek je als eerste de nieuwigheden in ons gamma en blijf je ook op de hoogte van andere innovaties en Phaz-nieuws.