Gordijnen

Instant sfeer dankzij kwalitatieve gordijnen

Gordijnen laten elke ruimte baden in een warme sfeer, welke stijl je ook verkiest. Licht en frivool of een zwaardere stof voor een cosy gevoel? In ons eigen atelier transformeren we elke natuurlijke stof tot kwalitatieve gordijnen. Bovendien zorgen gordijnen niet alleen voor gezelligheid, ze dragen ook bij tot de isolatie van je woning. Gordijnen zijn dus een meerwaarde op veel vlakken!

Waarom kiezen voor Phaz gordijnen?

  • Eigen confectie
  • Duurzame installatie
  • Uitgebreide collectie natuurlijke stoffen
  • Manuele of elektrische bediening

Stijlvolle gordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn geliefd in menig interieur en dat is niet toevallig. Opgetrokken vormen ze een decoratief element, neergelaten krijg je een egaal en strak vlak.

Overgordijnen

Overgordijnen staan synoniem voor gezelligheid. In lichte voile spelen ze met licht, de gevoerde variant helpt fel zonlicht tegenhouden.

Rolgordijnen

Rolgordijnen laten je toe om steeds de ideale lichtinval te creëren. Open bij lentezon, gesloten bij hete zomerdagen. De architecturale look sluit bovendien mooi aan bij je woning.

“Gordijnen spelen een grote rol in de sfeer van een ruimte. Het soort stof en de confectiemethode zijn vaak doorslaggevend. Daarom leer ik graag de klant kennen zodat ik kan adviseren vanuit mijn ervaring.”

Aline

Welkom in de showrooms

Meer weten over onze gordijnen?

Kom langs in onze showroom. We luisteren naar je wensen, tonen stofstalen en confectiemogelijkheden en adviseren je graag voor jouw ideale gordijnen!

Blijf op de hoogte van innovaties

Onze nieuwsbriefabonnees hebben een streepje voor. Door in te schrijven op onze nieuwsbrief ontdek je als eerste de nieuwigheden in ons gamma en blijf je ook op de hoogte van andere innovaties en Phaz-nieuws.