care concept

Ziekenhuizen, woonzorgcentra, kinderdagverblijven, … we werken graag mee aan zorginstellingen waar een comfortabele en gezonde omgeving primeren.

Comfort als basis

Als partner denken we mee voor efficiënte oplossingen die bijdragen tot een aangename leef- en werkomgeving. Als team begeleiden we je vanuit ervaring doorheen het hele project.

Buitenzonwering gaat oververhitting tegen en reduceert de kosten van airconditioning. Met binnenzonwering worden fel licht en warmte gefilterd, zonder het zicht naar buiten te verliezen. Voor wie in een zorginstelling verblijft, is dat extra fijn. ’s Nachts zorgen rolluiken of verduisterende gordijnen voor een rustige omgeving. Op mooie dagen kan een terrasoverkapping ervoor zorgen dat bewoners buiten kunnen genieten. Altijd in alle geborgenheid en comfort.

Onze oplossingen

“Als installateur is het leuk om de finishing touch te geven aan een project. Klanten zien het concept eindelijk tot leven komen en zijn tevreden met de snelle en vlotte afwerking.”

Dylan, installatieteam

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte van de innovaties

Onze nieuwsbriefabonnees hebben een streepje voor. Door in te schrijven op onze nieuwsbrief ontdek je als eerste de nieuwigheden in ons gamma en blijf je ook op de hoogte van andere innovaties en Phaz-nieuws.