Loggia schuifpanelen

Esthetische schuifpanelen met oneindig veel mogelijkheden

De Loggia schuifpanelen zijn ongetwijfeld de meest veelzijdige zonwering. Uiteraard houden de panelen licht en warmte tegen, maar ze zorgen ook voor extra privacy en bieden een esthetische meerwaarde voor je gevel. Kies je voor houten of aluminium lamellen? Of toch voor schuifpanelen met screens? Hoe dan ook, je creëert in een handomdraai de gewenste sfeer.

Zelfs met de bediening van de schuifpanelen kan je alle kanten uit. Je kunt ze individueel of gekoppeld laten schuiven voor de gewenste privacy en lichtinval. Wie voor kantelbare lamellen kiest, kan zelfs nog een stapje verder gaan. De lamellen kunnen in diverse hoeken en groottes worden geplaatst zodat je zelf jouw ideale schuifpanelen samenstelt!

Waarom kiezen voor Loggia schuifpanelen?

  • Speel met licht
  • Creëer privacy
  • Esthetisch en architecturaal
  • Ruime materiaal- en kleurenkeuze

Inspiratiebeelden

Welkom in de showrooms

Meer weten over Loggia schuifpanelen?

Kom langs in de showrooms om de vele mogelijkheden van Loggia schuifpanelen te ontdekken! Jouw wensen zijn de basis voor het persoonlijke advies van onze experts.

Blijf op de hoogte van innovaties

Onze nieuwsbriefabonnees hebben een streepje voor. Door in te schrijven op onze nieuwsbrief ontdek je als eerste de nieuwigheden in ons gamma en blijf je ook op de hoogte van andere innovaties en Phaz-nieuws.