Horizontale buitenjaloezieën

Beweegbare zonwering met strakke horizontale look

Horizontale jaloezieën geven elke gevel een bijzonder cachet. De strakke lijnen gaan mee met de architectuur en zorgen voor een heel eigen look. De beweegbare zonwering houdt niet alleen warmte tegen, de aluminium lamellen laten ook toe om te spelen met daglicht en extra privacy te creëren.  

Deze horizontale jaloezieën lenen zich uitstekend om te integreren bij nieuwbouw of een grondige renovatie. Er moet immers ruimte zijn om de lamellen in te laten verdwijnen. Zo kan je optimaal spelen met de beweegbare zonwering. Helemaal optrekken, kantelen voor extra privacy of de lamellen volledig sluiten? Aan jou de keuze!

Waarom kiezen voor horizontale buitenjaloezieën

  • Architecturaal systeem
  • Hou warmte tegen van buitenaf
  • Speel met daglicht
  • Creëer privacy

Inspiratiebeelden

Welkom in de showrooms

Meer weten over horizontale buitenjaloezieën?

Kom langs in de showrooms om de mogelijkheden van horizontale buitenjaloezieën te ontdekken! Onze experts staan klaar om je te adviseren over de toepassing van deze beweegbare zonwering bij je thuis.

Blijf op de hoogte van innovaties

Onze nieuwsbriefabonnees hebben een streepje voor. Door in te schrijven op onze nieuwsbrief ontdek je als eerste de nieuwigheden in ons gamma en blijf je ook op de hoogte van andere innovaties en Phaz-nieuws.