Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken voor een architecturaal geheel

Bij een nieuwbouw of grondige renovatie kunnen inbouwrolluiken naadloos in de architectuur worden geïntegreerd. Geen storende elementen aan de gevel, wel extra privacy en een geborgen gevoel binnenshuis. Bovendien hebben bepaalde inbouwrolluiken extra isolerende eigenschappen waardoor ze de kou of zonnewarmte buiten houden.

Je kunt opteren voor een pvc-rolluik met versterkte lamellen of voor een hoogkwalitatief aluminium inbouwrolluik. In dat laatste geval kunnen zowel de onderlat als het inbouwrolluik gelakt worden in dezelfde tint als je ramen. De verschillende groottes en stevigheden van de lamellen zorgen dat we in elke woning het geknipte inbouwrolluik kunnen voorzien!

Waarom kiezen voor inbouwrolluiken?

  • Architecturale integratie
  • Veilig en isolerend
  • Aluminium of pvc-rolluik
  • Diverse afmetingen en eigenschappen

Inspiratiebeelden

Welkom in de showrooms

Meer weten over een inbouwrolluik?

Kom langs in de showrooms om de mogelijkheden van inbouwrolluiken te ontdekken. Onze experts adviseren je graag over de verschillende types.

Blijf op de hoogte van innovaties

Onze nieuwsbriefabonnees hebben een streepje voor. Door in te schrijven op onze nieuwsbrief ontdek je als eerste de nieuwigheden in ons gamma en blijf je ook op de hoogte van andere innovaties en Phaz-nieuws.