Veiligheidsrolluiken

Veiligheidsrolluik als extra houvast

Bij je thuis of in de zaak? Veiligheidsrolluiken bieden je extra gemoedsrust. Je kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen en materialen. Aluminium lamellen vormen een sterke basis, inox zorgt voor extra stevigheid. De dubbelwandige lamellen zijn steeds opgevuld met een krachtige hars. Qua installatie kan je kiezen voor zowel een inbouw- als een voorzetrolluik.

De veiligheid zit hem echter niet alleen in de lamellen. We voorzien ook stormhaken en een veiligheidsveer bovenaan die ervoor zorgt dat een neergelaten veiligheidsrolluik niet zomaar naar boven kan worden geduwd. Naast veiligheidsrolluiken met lamellen bieden we ook doorkijkrolluiken. Ideaal om vóór een etalage te plaatsen!

Waarom kiezen voor een veiligheidsrolluik?

  • Dubbelwandige lamellen
  • Aluminium of inox
  • Met stormhaken of veiligheidsveer
  • Inbouw of voorzet mogelijk

Inspiratiebeelden

Welkom in de showrooms

Meer weten over een veiligheidsrolluik?

Kom langs in de showrooms en ontdek de mogelijkheden van veiligheidsrolluiken. Inbouw-, voorzet- of doorkijkrolluik? Onze experts adviseren je graag!

Blijf op de hoogte van innovaties

Onze nieuwsbriefabonnees hebben een streepje voor. Door in te schrijven op onze nieuwsbrief ontdek je als eerste de nieuwigheden in ons gamma en blijf je ook op de hoogte van andere innovaties en Phaz-nieuws.