Plissé & Duette

Verfijnde plisségordijnen voor elk type raam

Plisségordijnen stralen in hun eenvoud. De verfijnde zigzaguitvoering brengt een subtiel spel van schaduw en licht om optimaal te genieten van een sfeervol interieur. Plissé gaat van transparant tot verduisterend en is verkrijgbaar in diverse duurzame stoffen. Trek de plisségordijnen op voor maximaal daglicht of laat ze neer voor extra privacy.  

Duette is de dubbele variant van plisségordijnen. De typerende honingraatstructuur verspreidt het licht perfect doorheen de kamer en heeft ook een isolerende functie. Sommige stoffen hebben zelfs het energielabel A++! Zo geniet je het hele jaar door van een optimale temperatuur in de ruimte.

Waarom kiezen voor Plissé of Duette?

  • Verfijnde uitstraling
  • Zigzag- of honingraatstructuur
  • Diverse tinten en stoffen
  • Voor elk type raam

Inspiratiebeelden

Welkom in de showrooms

Meer weten over Plissé of Duette?

Kom langs in de showrooms! Onze experts leggen het verschil haarfijn aan je uit en adviseren je over het geknipte Duette- of Plisségordijn voor jouw interieur.

Blijf op de hoogte van innovaties

Onze nieuwsbriefabonnees hebben een streepje voor. Door in te schrijven op onze nieuwsbrief ontdek je als eerste de nieuwigheden in ons gamma en blijf je ook op de hoogte van andere innovaties en Phaz-nieuws.