Shutters

Stijlvolle luiken met horizontale lamellen uit hout

Shutters brengen een bijzondere sfeer in huis. De luiken zijn ingevuld met stijlvolle horizontale lamellen uit hout die je naar wens kunt verstellen. De vormgeving is prachtig, net als de manier waarop de shutters het licht in de kamer binnenlaten. Naast de lamellen, kan je ook de shutters zelf open en dicht schuiven of vouwen. Zo baadt je interieur maximaal in zonlicht of hou je het heerlijk knus.  

De shutters en de horizontale lamellen zijn vervaardigd uit Paulownia hout. Deze duurzame houtsoort heeft een subtiele nerfstructuur die de shutters een exclusieve uitstraling geeft. De verborgen scharnieren maken het geheel extra strak. Voor de afwerking kun je kiezen uit lak of beits in verschillende sfeervolle tinten.

Waarom kiezen voor shutters?

  • Exclusieve uitstraling
  • Duurzaam hout
  • Verstelbare lamellen
  • Verborgen scharnieren

Inspiratiebeelden

Welkom in de showrooms

Meer weten over shutters?

Kom langs in de showrooms! Onze experts adviseren je over de mogelijkheden van deze stijlvolle luiken met horizontale lamellen uit hout.

Blijf op de hoogte van innovaties

Onze nieuwsbriefabonnees hebben een streepje voor. Door in te schrijven op onze nieuwsbrief ontdek je als eerste de nieuwigheden in ons gamma en blijf je ook op de hoogte van andere innovaties en Phaz-nieuws.