Phaz

Screens

Screens

Verticale doekzonwering (screens) weert de warmte, ook bij grote glaspartijen.  Screens houden de zonnestralen tegen voordat ze in contact komen met uw glasoppervlaktes. De ongewenste warmte en storende lichtinval komen niet binnen. Er is dus geen kans op verblinding of onaangename reflecties in tv- of computerschermen. Toch behoud je overdag het uitzicht naar buiten toe.

 • Renson Fixscreen

  Renson Fixscreen

  De verticale zonwering Fixscreen® werd ontwikkeld door Renson® en is de eerste screen ter wereld, die werkelijk windvast is (getest tot 130km/u). Dankzij een ingenieus ritssysteem zit het doek in elke positie windvast en is het doek insectenwerend in gesloten positie.

  Download infofiche
 • Renson Panovista

  Renson Panovista

  Dit nieuwe type doekzonwering is ideaal voor glas op glas hoekramen, waar conventionele screens geen oplossing bieden. Bij de Panovista zijn geen hinderlijke aluminium profielen of kabels zichtbaar in de hoek.

  Download infofiche
 • Renson Slidefix

  Renson Slidefix

  De Slidefix is de eerste automatisch zijdelings openschuivende doekzonwering. Dit type doekzonwering schuift namelijk automatisch open in de richting van het schuifraam. Een beweging die heel praktisch is, want zo blijft een schuifraam ook mét zonwering perfect bruikbaar als doorgang.

  Download infofiche
 • Renson Fixvent

  Renson Fixvent

  De Fixvent® zorgt naast zonwering ook voor ventilatie met de ramen dicht en is tochtvrij door een zelfregelende klep die de wind afremt. Dankzij de Fixscreen®-technologie in iedere positie windvast t.e.m. 130 km/u.

  Download infofiche
Kliniek Sint-Jozef Pittem Domein Ter Duinen - Nieuwpoort
 • Kliniek Sint-Jozef Pittem

  We hebben reeds bij herhaling een beroep gedaan op de diensten van de firma Phaz. Steeds wordt actief mee gezocht naar de meest geschikte oplossing.

  Kliniek Sint-Jozef Pittem

 • Domein Ter Duinen - Nieuwpoort

  Onze bewoners zijn enorm tevreden van de grote screens. Bij lage zon zijn ze niet meer verblind, en in de zomer is het aangenaam qua temperatuur binnen.

  Domein Ter Duinen - Nieuwpoort