Wij zijn met vakantie van vrijdag 15/7 t.e.m zondag 7/8

Heb je een vraag of maak je graag een afspraak in één van onze showrooms? Laat het ons al weten dan nemen we na onze vakantie contact met je op.

Stel je vraag of maak een afspraak

Renson Fixscreen

Ingenieuze Rensonscreens voor optimaal comfort in huis

Renson was met dit type screen pionier in 2005. Fixscreen was namelijk het eerste in z’n soort dat windvast is dankzij een ingenieus ritssysteem. Vandaag maakt Fixscreen die belofte nog steeds waar. Optimale zonwering is hierbij een evidentie. Dankzij dit verticale screen zijn hete leefruimtes of vervelende reflecties voorgoed verleden tijd. Zelfs insecten blijven buiten dankzij een gesloten Fixscreen.  

De Fixscreen zonwering werkt niet alleen efficiënt, ook met het design zit het meer dan goed. Je kan kiezen uit tal van kleuren voor het doek, de aluminium onderdelen zorgen voor één geheel. Fixscreen wordt altijd discreet in de gevel geïntegreerd voor een mooi architecturaal geheel.

Waarom kiezen voor Fixscreen

  • Subtiele integratie in de gevel
  • Windvast tot 130 km/u (vrijstaand tot 60 km/u)
  • Optimaal zonwerend
  • Comfortabel binnenklimaat

Inspiratiebeelden

Welkom in de showrooms

Meer weten over de mogelijkheden van Rensonscreens?

Kom eens langs in de showrooms. Onze experts vertellen je graag meer over Rensonscreens en geven je gericht advies over zonwering bij je thuis.

Blijf op de hoogte van innovaties

Onze nieuwsbriefabonnees hebben een streepje voor. Door in te schrijven op onze nieuwsbrief ontdek je als eerste de nieuwigheden in ons gamma en blijf je ook op de hoogte van andere innovaties en Phaz-nieuws.