Wij zijn met vakantie van vrijdag 15/7 t.e.m zondag 7/8

Heb je een vraag of maak je graag een afspraak in één van onze showrooms? Laat het ons al weten dan nemen we na onze vakantie contact met je op.

Stel je vraag of maak een afspraak

Renson Panovista

Minimalistische zonwering speciaal voor glas-op-glas hoekramen

Renson Panovista zorgt ervoor dat je maximaal blijft genieten van het panoramische zicht van je glas-op-glas hoekramen. Net zoals bij de ramen zelf, zijn er bij de Renson Panovista geen aluminium profielen of kabels zichtbaar in de hoek. Zo blijft je uitzicht en de architectuur van je woning maximaal behouden wanneer de doeken van de zonwering buiten open zijn. Zelfs de onderlat verdwijnt! 

Warmte en fel licht buitenhouden? De beide doeken van de zonwering worden op hetzelfde moment afgerold om een aangenaam binnenklimaat te creëren. Ook in gesloten toestand valt de minimalistische look van Renson Panovista op. De kast en zijgeleiders worden immers esthetisch weggewerkt!

Waarom kiezen voor Panovista

  • Speciaal voor glas-op-glas hoekramen
  • Zonder zichtbare profielen of kabels in hoek
  • Comfortabel binnenklimaat
  • Optimaal zonwerend

Inspiratiebeelden

Welkom in de showrooms

Meer weten over de mogelijkheden van Renson Panovista?

Kom eens langs in de showrooms om deze gespecialiseerde oplossing voor glas-op-glas hoekramen te ontdekken. Onze experts geven je graag advies!

Blijf op de hoogte van innovaties

Onze nieuwsbriefabonnees hebben een streepje voor. Door in te schrijven op onze nieuwsbrief ontdek je als eerste de nieuwigheden in ons gamma en blijf je ook op de hoogte van andere innovaties en Phaz-nieuws.