Overgordijnen op maat

Overgordijnen op maat: een 10 voor sfeer

Overgordijnen op maat zetten de puntjes op de i in elk interieur. Ons uitgebreid aanbod natuurlijke stoffen en de verschillende afwerkingen laten je toe om een heel eigen sfeer te creëren. Ga je voor een klassieke dubbele plooi? Of mag het wat moderner met een enkele plooi of kop wave? Ons confectieteam werkt elk overgordijn op maat af tot in de kleinste details.

We kunnen de overgordijnen op maat van een voering voorzien om ze ten volle tot hun recht te laten komen. Het gordijn valt dan niet alleen mooier, je beschermt de stof ook beter tegen fel zonlicht. Wist je trouwens dat overgordijnen op maat bijdragen aan de isolatie van je woning? Kortom: ze doen veel meer dan alleen sfeer brengen!

Waarom kiezen voor overgordijnen op maat?

  • Gezelligheid troef
  • Eigen confectie
  • Natuurlijke stoffen
  • Extra isolatie voor je woning

Inspiratiebeelden

Welkom in de showrooms

Meer weten over overgordijnen op maat?

Kom langs in de showrooms om de stoffen te voelen en de verschillende confecties van overgordijnen op maat te bespreken. Onze experts adviseren je graag.

Blijf op de hoogte van innovaties

Onze nieuwsbriefabonnees hebben een streepje voor. Door in te schrijven op onze nieuwsbrief ontdek je als eerste de nieuwigheden in ons gamma en blijf je ook op de hoogte van andere innovaties en Phaz-nieuws.