Phaz

Zonnetent

Zonnetent

Onze zonnetenten (ook zonneluifels, zonneschermen of knikarmschermen genoemd) hebben een slank & compact design, zijn uit hoogwaardige aluminium profielen vervaardigd en kunnen windstoten opvangen tot maximaal 6 beaufort.  Ontdek onze modellen en creëer op uw terras een aangename buitentemperatuur waarbij u de ganse dag kunt genieten.

 • Compactline

  Compactline

  Deze compacte zonnetent vormt een smalle, elegante lijn op uw gevel. De Compactline is ideaal geschikt voor compacte afmetingen.  De geëxtrudeerde behuizing in aluminium zorgt voor een optimale bescherming van het doek en het mechanisme.

  Download infofiche
 • Trendline

  Trendline

  Dit knikarmscherm is geconcipieerd naar Italiaans design, en geeft ook een slank uitzicht op uw façade.  Dankzij de 4 staalkabels in de armen zijn breedtes tot 12m mogelijk. 

  Download infofiche
 • Topline

  Topline

  Dit elegant zonnescherm met een moderne look vormt een smalle lijn op de gevel. Het is de meest stabiele tent op de markt, en het neusje van de zalm in ons gamma.  De topcassette kan zeer grote afmetingen aan, zonder in te boeten op duurzaamheid. 

  Download infofiche
 • Ledline

  Ledline

  Bij de Ledline ligt de nadruk op een uniek en onderscheidend design, dankzij een gepatenteerde vormgeving en gepatenteerde LED verlichting. Een staaltje van Belgische topkwaliteit. 

Familie Lefebvre - Wemmel Familie Eyckmans
 • Familie Lefebvre - Wemmel

  Le conseil au moment de commander, le professionnalisme lors du montage et le suivi en après-vente sont autant de raisons pour lesquelles nous recommandons Phaz à nos amis.

  Familie Lefebvre - Wemmel

 • Familie Eyckmans

  Wij kozen resoluut voor dit model: de meest slanke en elegante zonnetent bij Phaz, en toch zeer robuust. Past zeer mooi bij onze ramen, en we hebben er al veel plezier aan beleefd.

  Familie Eyckmans