Phaz

Screendaken

Screendaken

Een screendak wordt aan een gevel geplaatst en biedt een windvaste, waterdichte maar lichtdoorlatende doekzonwering boven het hoofd. Een screendak biedt bescherming tegen regen en wind. Met behoud van panoramisch zicht in open positie

 • Renson Lapure

  Renson Lapure

  Stijlvolle en minimalistische terrasoverkapping die bestaat uit een zon- en waterwerend screendak dat enerzijds rust op elegante en discrete aluminium kolommen en anderzijds verankerd is aan een bestaande gevel.

  Download infofiche
 • Phaz Cube

  Phaz Cube

  Unieke en strakke terrasoverkapping die zowel vrijstaand als aan een gevel kan gemonteerd worden. Screendak kan volledig horizontaal geplaatst worden, maar ook in een variabele hoek. Er kunnen ook windvaste screens aan de zijkant worden gemonteerd.

Bedrijf KPMB Tearoom Chagall Nieuwpoort
 • Bedrijf KPMB

  De terrasoverkapping laat ons niet alleen toe, ook op de warmste en zonnigste dagen, samen met onze medewerkers te genieten van de lunch, doch wij gebruiken die ook om er met klanten en leveranciers te vergaderen.

  Bedrijf KPMB

 • Tearoom Chagall Nieuwpoort

  Enkele jaren geleden hebben we de beslissing genomen om iets uniek te plaatsen op ons terras, dit deden we met de terrasoverkoepeling van Phaz. Zo kunnen we het ganse jaar ten volle genieten van ons terras.

  Tearoom Chagall Nieuwpoort