Phaz

Onze partners

Phaz streeft elke dag opnieuw naar klantentevredenheid. Wij geloven dan ook dat naast professioneel advies & absolute service, een hoogwaardig kwalitatief product centraal staat. Daarom hechten wij heel veel belang aan het selecteren van de juiste partners. Innovatie, kwaliteit & design zijn kernwaarden die diep verankerd zitten bij elk van onze leveranciers.

Sinds jaar en dag zijn wij dan ook trotse partner van volgende bedrijven:

 • Renson

  Renson

  Renson staat voor doorgedreven innovatie & design in de wereld van buitenzonwering, outdoor living en ventilatie. Renson en Phaz zijn beiden dynamische familiebedrijven, met een nauwe samenwerking sinds jaren. Wij delen beiden de filosofie voor het creëren van een gezond binnen- en buitenklimaat.

 • Valo

  Valo

  Als leverancier van binnenzonwering, staat Valo garant voor 100% Belgische productie. Valo ontwikkelt en produceert innovatieve rolgordijnen met oog voor een strak en architecturaal design.

 • CacheCur

  CacheCur

  CacheCur is de decoratieve divisie van Phaz. Met Cachecur bieden we de meest exclusieve merken in gordijnen aan. Een professioneel team van decorateurs staat garant voor gordijnen op maat die passen bij uw smaak, interieur en persoonlijkheid. Daarnaast zorgt ons eigen confectie atelier ervoor dat ook de afwerking tot in de puntjes verzorgd is.

 • Luxaflex

  Luxaflex

  Luxaflex® staat bekend als de absolute trendsetter in de wereld van modieuze raambekleding. Hun innoverende producten staan garant voor gebruiksgemak, sfeer en design. Phaz is dan ook sinds vele jaren verbonden aan Luxaflex als Inspiration Dealer.

 • Louverdrape

  Louverdrape

  Louverdrape staat voor 100% Belgische productie van raamdecoratie. Betrouwbaarheid, kwaliteit en een persoonlijke service staan centraal. Phaz is sinds jaren gekend als Louvedrape Premium Dealer.

 • Jasno

  Jasno

  Jasno is de absolute referentie op vlak van shutters. Als specialist in dit warm & sfeervol product, zet Jasno heel sterk in op innovatief design. Phaz is trotse verdeler van Jasno shutters vanuit onze beide vestigingen.

 • Somfy

  Somfy

  Somfy is Europees marktleider op vlak van motorisatie en automatisatie van zonwering, rolluiken, raamdecoratie en gordijnen. Somfy staat voor comfort, veiligheid en innovatie. Waarden die cruciaal zijn voor de inrichting van uw huis & thuis. Phaz staat u als Somfy Expert dan ook graag bij met het juiste advies.