Phaz

Building

Kies hier jouw totaaloplossing:

Het Phaz building concept is een vernieuwend concept, speciaal ontwikkeld voor projectontwikkelaars en bouwondernemingen zoals u. 

Met dit concept bieden wij u de meest vernieuwende oplossingen aan om een gezonde & comfortabele leefomgeving te creëren waar het aangenaam vertoeven is & waar mensen zich veilig & geborgen voelen. 

Naast gezondheid & comfort, zijn innovatie & design ook twee belangrijke pijlers binnen ons concept. Zo zorgen onze producten voor een architecturale meerwaarde voor uw toekomstige realisaties.

Als ervaren speler, actief sinds 1876, in de markt van zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, raamdecoratie & decoratieve gordijnen, beschikken wij over de nodige ervaring en vakkennis om ieder project tot in de puntjes af te werken.

Bent u benieuwd welke meerwaarde het Phaz building concept kan betekenen voor uw bedrijf en uw toekomastige realisaties?

Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op het nummer 051/24 42 48 of stuur een e-mail naar info@phaz.be

Waarom kiezen voor Phaz?

 • Rasecht familiebedrijf sinds 1876
 • Een dynamisch & ervaren team van specialisten
 • Persoonlijke aanpak & professioneel advies
 • Jarenlange partnerships met solide Belgische fabrikanten
 • Innovatie, kwaliteit & service staan centraal

Onze oplossing voor Zonwering

 • Meer over Zonnetent Zonnetent

  Zonnetent

  Onze zonnetenten (ook zonneluifels, zonneschermen of knikarmschermen genoemd) hebben een slank & compact design, zijn uit hoogwaardige aluminium profielen vervaardigd en kunnen windstoten opvangen tot maximaal 6 beaufort.  Ontdek onze modellen en creëer…

  Meer over Zonnetent
 • Meer over Screens Screens

  Screens

  Verticale doekzonwering (screens) weert de warmte, ook bij grote glaspartijen.  Screens houden de zonnestralen tegen voordat ze in contact komen met uw glasoppervlaktes. De ongewenste warmte en storende lichtinval komen niet…

  Meer over Screens
 • Meer over Horizontale buitenjaloezieën Horizontale buitenjaloezieën

  Horizontale buitenjaloezieën

  Horizontale aluminium lamellen langs buiten aangebracht. Deze glijden in aluminium geleiders of kabels. Het pakket verdwijnt in opgetrokken stand achter de gevelbekleding of in een aluminium koof. Keuze uit een…

  Meer over Horizontale buitenjaloezieën
 • Meer over Structurele zonwering Structurele zonwering

  Structurele zonwering

  Voor de realisatie van een optimale zonwering kan eveneens gekozen worden uit een ruim gamma vaste of beweegbare aluminium systemen.  U kunt kiezen tussen horizontale of verticale structurele zonwering.

  Meer over Structurele zonwering
 • Meer over Schuifpanelen Schuifpanelen

  Schuifpanelen

  De Loggia schuifpanelen van Renson® zijn opgebouwd uit kaders, met invulling van aluminiumlamellen, houten lamellen of screens.   Ook kantelbare lamellen zijn mogelijk in hout of aluminium.  Wordt toegepast als zonwering,…

  Meer over Schuifpanelen
Familie Vanovertveldt Tête Pressée - Brugge Hotel Monsieur Ernest - Brugge Chagall Beach Koksijde Familie Delbaere Familie Lefebvre - Wemmel Familie Demeulemeester Familie Eyckmans Kliniek Sint-Jozef Pittem Buro Eyckmans - Landmeter Roeselare Alheembouw - project Roeselare Tournai - Mme Van Laere Architect Ward De Beule - Sint-Martens-Latem Bedrijf KPMB Domein Ter Duinen - Nieuwpoort Tearoom Chagall Nieuwpoort Mme Van Laere - Tournai Firma KPMB uit Roeselare Familie De Bock - Oudenaarde
 • Familie Vanovertveldt

  Wij zij heel tevreden met onze nieuwe PVC ramen. Het onderhoud aan onze oude houten ramen was te intensief. De nieuwe ramen daarentegen zijn erg onderhoudsvriendelijk.

  Familie Vanovertveldt

 • Tête Pressée - Brugge

  De buitenzonwering van Phaz heeft een extra uitstraling gegeven aan onze zaak. Veel klanten spreken mij er over aan. Een echte meerwaarde!

  Tête Pressée - Brugge

 • Hotel Monsieur Ernest - Brugge

  Het eerste contact verliep vlot en de daaruit volgende bestelling werd perfect binnen de voorwaarden geleverd. Intussen al mooie markies voor hotels Monsieur Ernest en Monsieur Maurice in Brugge. Ondertussen ben ik een repeat customer :-)

  Hotel Monsieur Ernest - Brugge

 • Chagall Beach Koksijde

  Dankzij de Camargue van Phaz kunnen wij onze klanten het ultieme comfort bieden ongeacht de weersituaties. Zo kunnen wij zelf het lichtinval bepalen bij volle zon en volledige beschutting aanbieden bij regen & wind.

  Chagall Beach Koksijde

 • Familie Delbaere

  We gebruiken onze plisséhor erg vaak. Het is erg praktisch in gebruik, ook voor de kinderen. En in de winter nemen we hem af en zetten hem in ons tuinhuis.

  Familie Delbaere

 • Familie Lefebvre - Wemmel

  Le conseil au moment de commander, le professionnalisme lors du montage et le suivi en après-vente sont autant de raisons pour lesquelles nous recommandons Phaz à nos amis.

  Familie Lefebvre - Wemmel

 • Familie Demeulemeester

  Een perfecte afwerking en service. De PVC ramen lijken net in hout, wat perfect past bij onze woning. Ook een hele verbetering wat betreft het energieverbruik en onderhoud.

  Familie Demeulemeester

 • Familie Eyckmans

  Wij kozen resoluut voor dit model: de meest slanke en elegante zonnetent bij Phaz, en toch zeer robuust. Past zeer mooi bij onze ramen, en we hebben er al veel plezier aan beleefd.

  Familie Eyckmans

 • Kliniek Sint-Jozef Pittem

  We hebben reeds bij herhaling een beroep gedaan op de diensten van de firma Phaz. Steeds wordt actief mee gezocht naar de meest geschikte oplossing.

  Kliniek Sint-Jozef Pittem

 • Buro Eyckmans - Landmeter Roeselare

  Bij Phaz doen ze wat ze zeggen: Competitieve prijsopgave, correcte plaatsing, excellente service na verkoop!

  Buro Eyckmans - Landmeter Roeselare

 • Alheembouw - project Roeselare

  Deze verticale Icarus lamellen zijn zowel een functionele als een architecturale meerwaarde voor dit project.

  Alheembouw - project Roeselare

 • Tournai - Mme Van Laere

  Les stores verticales sur les côtés sont très pratiques pour garder toute son intimité par rapport aux voisins.

  Tournai - Mme Van Laere

 • Architect Ward De Beule - Sint-Martens-Latem

  Ik probeer mij als bouwprofessional te omringen met lange termijn partners, waaronder Phaz voor het plaatsen van de lamellen in mijn eigen woning. Het was al snel een uitgemaakte zaak met wie ik ging werken om een perfecte graad van afwerking te kunnen garanderen!

  Architect Ward De Beule - Sint-Martens-Latem

 • Bedrijf KPMB

  De terrasoverkapping laat ons niet alleen toe, ook op de warmste en zonnigste dagen, samen met onze medewerkers te genieten van de lunch, doch wij gebruiken die ook om er met klanten en leveranciers te vergaderen.

  Bedrijf KPMB

 • Domein Ter Duinen - Nieuwpoort

  Onze bewoners zijn enorm tevreden van de grote screens. Bij lage zon zijn ze niet meer verblind, en in de zomer is het aangenaam qua temperatuur binnen.

  Domein Ter Duinen - Nieuwpoort

 • Tearoom Chagall Nieuwpoort

  Enkele jaren geleden hebben we de beslissing genomen om iets uniek te plaatsen op ons terras, dit deden we met de terrasoverkoepeling van Phaz. Zo kunnen we het ganse jaar ten volle genieten van ons terras.

  Tearoom Chagall Nieuwpoort

 • Mme Van Laere - Tournai

  Je suis vraiment enchantée de ma toiture de terrasse, Camargue. Elle s'intègre parfaitement à l'architecture de la maison; ses lignes sont élégantes et simples. Son installation se fait en quelques heures et de façon très professionnelle (bravo à l'équipe Phaz).

  Mme Van Laere - Tournai

 • Firma KPMB uit Roeselare

  De houten lamellen geven een heel eigen ‘huiselijke’ sfeer aan onze kantoren en de lichtinval kan door de automatische besturing perfect geregeld worden. Tevens helpen ze om bij zeer warme temperaturen de warmte te temperen.

  Firma KPMB uit Roeselare

 • Familie De Bock - Oudenaarde

  Het is een verademing om tijdens het bouw-proces met leveranciers te werken die meedenken, kort op de bal spelen, professionele service leveren en kwaliteit brengen. Onze ervaring met Phaz voor zowel alle ramen als verduistering was uitermate positief, op dergelijke partners kan men rekenen.

  Familie De Bock - Oudenaarde